no more mr guldlock…

Näe, det blir inget inlägg om 14-månaderskillen idag. Blev senare soffhäng än planerat här, och nu ska jag sova. Tröttmössa! Anledningen till att kvällen blev sen är att jag fick för mig att gå loss med saxen i Charlies hår. Har funderat på det ett tag, han har ju sett helt galen ut med det vildvuxna håret, luggen i ögonen och dom trassliga lockarna – men jag har inte vågat göra något åt det och frisörbesöket har vi skjutit på. Ikväll fick jag iaf ett infall efter badet. Skulle bara klippa till luggen lite, men det slutade med att lockarna föll och det blev en helt ny frisyr! Han var så duktig, vilket tålamod han har (inte efter mamma…). Jag blev riktigt nöjd för att vara första gången, det måste finklippas lite men han blev en riktig pudding och ser verkligen inte ut som nån bebis längre. Ska försöka få en bild imorgon!


Ett minne blott!

 

Pages:

4 kommentarer till “no more mr guldlock…”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Var själv sugen på ett klipp av luggen senast….och frisör kanske kan fungera eftersom han är så tålmodig, har varit med om att tålamodet räckt till en halv klippning ;)

 2. Mimmie skriver:

  Bara nyfiken (absolut inget illa menat, skulle säkert göra det också), men varför klipper man håret på så små barn? Trodde typ
  att alla ville att håret skulle växa på ungarna och liksom inte ”fixa till” det. Sen när jag läste ditt inlägg så tänkte jag efter lite
  och det verkar ju ganska praktiskt om han nu stört sig på håret. Är som sagt bara nyfiken så ta det rätt <3

  • Sara skriver:

   Tja, du svarar ju lite på din egen fråga och jag har ju skrivit anledningen i inlägget. Inte så skönt med luggen i ögonen, och håret blir ju trassligt och slitet. Trist att behöva balsamspraya och kamma ut dreads varje morgon, inte så poppis hos Charlie heller. Så klart man vill att håret ska växa, men det växer ju ut igen. Att man ”fixar till det” är ju bara för att det är snyggare med en frisyr när man nu måste klippa, tycker jag iaf!

   • Mimmie skriver:

    :) Ja jo jag läste vad du skrev om luggen och tovorna ;) Var bara nyfiken på om det var något annat också :) Sjukt bra blev
    det iaf och jag skulle absolut göra samma grej om Leonel nu hade något hår vilket han inte har haha.
    Michan har haft jättetovigt hår och vi har velat toppa henne flera gånger men andra inblandade har alltid sagt starkt nej och
    det var mest därför jag undrade <3

Lämna en kommentar