19 juni och regn regn regn.

Juni regnar bort. Nu ska det bli fint ett par dagar, men sen är det midsommar och då måste det såklart regna igen. Men, vädret hör ju till saker som vi inte kan påverka direkt och alltså inget värt att ödsla energi på. Glädjer mig istället åt att det är 8 dagar kvar till semester, att vi ska fira midsommar i Skövde som vanligt och att det idag är 14 månader sen vår älskade lilla kille kom till världen. Bästa! Kommer ett litet inlägg om det ikväll tror jag allt :) men nu jobb!

20120619-073212.jpg

Pages:

3 kommentarer till “19 juni och regn regn regn.”

 1. jag tappar räkningen på månader och glömmer när Alva lärde sig vissa grejer osv, HJÄLP !! Det går på tok for snabbt och om nästan exakt två månader börjar hon på förskolan :/ när börjar Charlie ? KRAM

 2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Det känns som om sommaren kom av sig :( hoppas den kommer tillbaka asap.
  ny site kanske? http://www.sommaren.com.nu
  Häftigt med svartvita bilder. Det finns något tidlöst över dem, spelet mellan ljus och skugga framträder tydligare än annars.

 3. Ja men fasiken vilken trist månad juni har varit, vädermässigt. Hoppas att ni får massa sol under ledigheten och att midsommar böir skaplig i alla fall :)

  Kram!

Lämna en kommentar