tre minus, frost och sol

Det var tur att jag köpte en jacka när jag kom hit i torsdags, för här är vintern på g. Nu ska vi i och för sig snart åka tillbaka till ”fyra grader med tjock, grå dimma” (citat älsklingen), och det känns väl sådär när det är så fint väder här, men vi har saknat pappan lite så det blir skönt att komma hem också. Snart är det jul och då blir det nästan en vecka här nere igen. Längtar!

Natten var lite bättre än igår tack och lov. När Charlie tvingade upp sin mamma vid 6 (efter att ha hållt i gång sen 4:45) så kom mormor och morfar och tog över bebisen så att jag fick går och lägga mig igen. Alldeles underbart. Sov nästan till 8:30 och när jag kom upp hade Charlie inte ens märkt att jag var borta. Duktig kille och duktiga barnvakter. Nu ska jag sätta igång och packa våra prylar så att vi hinner med lite bus innan lunch när bebis vaknar.

Pages:

4 kommentarer till “tre minus, frost och sol”

  1. Amanda Matanovic skriver:

    Fin blogg du har! Allt bra med dig idag? :D

  2. Vad härligt :) Vad är så fantastiskt om de kan få en bra relation med mormor och morfar :)

  3. Vilka UNDERBARA bilder Sara! Jag, som du, älskar ju naturbilder och speciellt blommor :)

  4. Vill du hänga med till Öppna Förskolan i fisksätra på tisdag? :D Jag, Therese, Sandra och förhoppningsvis du, Johanna och Jasmin också + ännu en Sara som inte bloggar :D Hoppas du kan, vore kul att se er igen!

Lämna en kommentar