Pappans dag

Idag är det pappans första fars dag. Lite stort sådär. Charlie lånade lite pengar av sin mamma och gav sin pappa en gosig pyjamas i present, och senare blir det lite god lunch och fika.

Charlie har förresten haft sin pappa alldeles för sig själv i natt. Jag tröttnade nämligen på att aldrig få sova, så jag kraschade på soffan i natt, haha. Det hade varit jättehärligt om det inte hade varit för att grannarna under hade värsta festen. Men, jag har i alla fall sovit mer än jag hade gjort i sovrummet, och när jag vaknade till var klockan 6:30! Låg och väntade på livstecken och vid 7 fick jag springa in till sovrummet där jag hittade båda mina killar i stora sängen! Charlie hade sovit bättre där, så vi kanske har en liten samsovare… we’ll see!

Nu ska jag läsa vidare på Apples hemsida. Kanske blir det en iphone här, trots allt… Så ni som har iphone, hur nöjda är ni? ;)

image

Pages:

7 kommentarer till “Pappans dag”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Va mysigt!! Synd att grannen valde ha fest just igår dock!!! Va ju oxå motsträvig i början gällande iPhone men är sjukt nöjd nu när jag köpt å kommit in i d, do it :) kramis

 2. Linda skriver:

  själv har jag äppelmostelefonen dvs en samsung galaxy s2, och jag och dom jag vet har en sån ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DEN! *lol*

 3. Hanna skriver:

  Tjooooooooo! Oj, känns som jag varit helt avskärmad från bloggvärlden ett tag, därav min frånvaro bland kommentarer:) Hoppas allt är bra med er. Brukar också sova på soffan då och då, så skönt med ostörd sömn! Angående iPhonen så har Agnes (och hennes kusin) skrivit till dig på min blogg, hihi ;) Kram på er, saknar dig å Challe!!

 4. Mimmie skriver:

  Köp Samsung Galaxy S11 istället! Lex har den, jag har iphone. Ska byta min mot en samsung.. SÅÅ MYCKET BÄTTRE, på alla sätt!!
  Mer hållbar också. Min iphone har gått sönder 3 gånger. Inte direkt barnsäker ;)

 5. jag Ä L S K A R min ihone, kan liksom inte leva utan den ;) hoppas att ni haft en riktigt fin första farsdag ! kram från oss

 6. Häääärligt :D Jag är där runt 11-snåret men snacka ihop dig med sandra, therese och johanna om ni tänkte åka tillsammans :)

 7. Emilia skriver:

  Mysigt med första farsdag :)

  Skönt att du fick vila ut lite vännen!!
  Kramar

Lämna en kommentar