Men vilken skitfredag!

Isch, i morgon blir det nog att shoppa 5926 st soffkuddar och klä in hela lägenheten tror jag. Jag trodde att jag skulle vara den sista att tänka så, trodde att jag var lite tuffare. ”Alla barn slår sig, det hör till” har jag alltid sagt, men attans alltså, när det händer ens egen lilla ögonsten är man inte så tuff längre! Här har ni alltså vinnaren i kategorin årets sämsta mamma, som tillbringat halva den här fredagen på barnakuten på Astrid Lindgren med liten pojke med bula i huvudet. Satt och busade med Charlie i soffan i morse, en stund innan han skulle ta dagens första tupplur och jag skulle få dagens första kopp kaffe. Så får väl han syn på något och kastar sig åt sidan, jag hinner inte med utan ser hur hans tunga huvud slår i mot soffbordet, precis vid sidan om ögonbrynet. Han blev såklart jätteledsen, men det gick över efter en kort stund. Jag ringde sjukvårdsupplysningen som sa att dom råder alla med barn under 6 månader att åka in till närmaste barnklinik vid såna olyckor, så det var ju bara att åka in! Mådde inte alls bra, men försökte få iväg oss hela och rena i alla fall. På väg ut genom dörren kom jag på att jag nog borde ha med nån mat till C, men jacka till mig själv glömde jag. Fick mycket konstiga blickar när vi väntade på tåget i kylan, och ännu värre på väg hem när det ösregnade och blåste. Hehe. Skitdag alltså!

Vi träffade jättegulliga sjuksyrror och fick en jättebra doktor. Bara tjejer. Snacka om att Charlie var i himmelriket, han var på sitt charmigaste humör hela tiden. Det går ingen nöd på honom alltså, han är hel och oskadd så när som på ett litet blåmärke intill ögonbrynet. Han har sovit lite mer än vanligt idag och är lite kinkig emellanåt, men det är han ju allt som oftast just nu… Men usch vad mammahjärtat värker! Vi har lekt och myst hela eftermiddagen nu, vill vara med honom varje sekund. Han ligger här intill och sover och jag kollar att han andas hela tiden.

Nu hoppas jag att dagen slutar bättre. Ser fram emot fredagsmys med mina hjärtan senare, det är aldrig fel. Kommer en tjej som ska köpa vår bumbo också eftersom C inte vill sitta i den längre. Katching!


Mitt lilla bustroll utan blåmärke…

Pages:

7 kommentarer till “Men vilken skitfredag!”

 1. Skönt att bulan inte var värre och anklaga inte dig själv det är sånt som händer. Huvudsaken är att det inte ”hände” nåt. Kram på er

 2. Josefine skriver:

  men ajaj ! skönt att allt gick bra, Alva trillade ju ner från soffan i söndags och jag förstår hur du känner dig, det är så hemskt ! Tur att allt är väl med honom iaf :)

  jag använder också google chrome, vad kosntigt att bilderna ser ut så :( och vad tråkigt ! kram

 3. Nina skriver:

  Jag vet hur det känns man blir arg på sig själv för att man inte alltid hinner med.. det är jättejobbigt och man blir så ledsen.. Uggsen är från hm :) Ha en fortsatt trevlig kväll

 4. Fy stackars liten! Och stackars dig! Kan föreställa mig hur det kändes och
  jag bävar för första gången nåt sånt händer här hemma. För det kommer det ju
  göra förr eller senare! Alla barn slår ju sig. Skönt att det gick ganska bra
  ändå! Hoppas ni har en fin lördag. Kram!

 5. Men usch vad hemskt! Förstår verkligen att det var en skitdag!! Första gången vi åkte in med Ameah (för hennes öga) grät jag hysteriskt :/ Vår små (stora) <3: an!

 6. Usch, usch, usch! Här har jag också känt mig som världens sämsta några ggr när Levis lyckats med dåligheter för att jag inte haft tillräckligt med koll… Hör nog småbarnstiden till men det är fan inte kul…. Skönt att det gick bra! Och hoppas kvällen blev fan så mkt bättre :)

 7. Stackarn! Det var ju tur att det gick bra trots allt, olyckor händer som du säger.. Och jag har också trott att jag är tuffare, vi som är förskollärare och allt och ser barn som slår sig och börjar blöda hela dagarna, men när ens enga får så mycket som en bula… INTE KUL!!! Fy bubblan alltså..

Lämna en kommentar