toppentorsdag

Nu kom jag äntligen på en rubrik. Fantasifullt va? Vet inte hur många gånger jag skippat att blogga bara för att jag inte kan bestämma mig för en vettig rubrik, haha. Tönt! Hur som helst har vi verkligen haft en toppentorsdag, så det är ju en passande titel på inlägget i alla fall. Töntigt eller inte. Vi mötte upp Hanna och Agnes på centralen och promenerade till Kungsholmen där vi tog en fika och matade bebisar på Baby revolution. Bebisarna satt och snackade lite och lekte med alla grejer på golvet. Mysisar! Charlie är verkligen helt såld på Agnes, när han vaknade från sin tupplur i vagnen och fick syn på henne sken han verkligen upp och ville direkt känna och smaka på henne. Det är så häftigt att se hur de utvecklas socialt tycker jag.

Efter fika (och en rejäl bajsfest med efterföljande klädbyte för Charlie) tog vi en promenad tillbaka till city där vi tog en fika på Åhlens så att bebbarna fick mellis, sen blev det en sväng på Zara kids innan vi vinkade hejdå. Hittade sååå mycket fint till Charlie! Bland annat ett par superfina snickarbrallor i manchester. Kanske en halvårspresent till skrutten? ;) Den som ändå hade obegränsade tillgångar, haha.

Har ägnat kvällen hemma åt städ. I morgon får vi finbesök och lägenheten var i stort behov av en rejäl rengöring innan vi vågar släppa in någon utomstående! Har kvar dammsugning och moppning, men det får bli i morgon när bebis är vaken. Godnatt!


Glad nyvaken kille som håller handen.


Klapp klapp


Vill hålla handen!


Puuuuss!

Pages:

2 kommentarer till “toppentorsdag”

  1. Såna sötnosar! :D Vi vill också vara med!

  2. Måste förresten också säga att kvällsnattningen gick ganska bra den med – dock nätterna.. INTE bra. Uppvak en gång i halvtimmen för både bebis och mamma.. Inte kul.

Lämna en kommentar