Mobilblogg: tingelingelinge tåget går

Vi sitter på tåget tillbaka mot Stockholm. Efter mycket om och men fick vi våra platser i första klass, konduktören hade gett bort dom till några andra. Vi stod väl upp en kvart, jag hade Charlie i babybjörnen och folk bara glodde på oss. Till och med dom som hade fått våra platser. Tyckte dom att vi skulle stå med bebis hela vägen till Stockholm eller? Jag ger upp, det finns inget hopp för mänskligheten!

Hur som helst, dom flyttade sig till den andra förstaklassvagnen efter att konduktören lovat dom gratis mat. Kunde äntligen fixa en flaska ersättning till Charlie, och efter den somnade han gött. Världens bästa bebis.

image

Pages:

3 kommentarer till “Mobilblogg: tingelingelinge tåget går”

 1. Men vilka tråkiga människor. När jag åkte tåg fick jag en hel del hjälp men
  jag är inte sugen på att åka tåg igen själv med Vincent. Kram

 2. Men allvarligt, vilka människor! Det e ju bara att flytta på sig om det är era platser. Jag hoppas att ni också fick gratis mat som fick stå en kvart fast ni hade platser! Skönt att resan gick bra iaf. Kram

 3. Fy att folk är så dryga… inte bryr sig om nån annan än sig själv! Tråkigt.

  Sv: Ja precis det får plats tre portioner. OCkså snurrar man bara på locket
  liksom när man ska använda nästa fack.
  Supergrej! :) Oj, vilken ersättning är det som man måste äta inom en kvart?
  :S Edison som tar nästan en timme på sig att äta upp maten!…

Lämna en kommentar