Dopet – dukning och fika

Hemma, nybadad bebis är nattad och jag pustar ut efter en intensiv helg. Har en del planer för veckan som kommer, men i morgon ska jag försöka ta det lite lugnt, packa upp lite och vila lite. Det behövs, mamman är trött här! Ska ta en dusch nu innan jag kryper ner i min sköna säng, men först kommer lite bilder från dopet. För att ni inte ska tröttna delar jag upp det i olika delar, först kommer några bilder på dukning och fika. Jag lyckades visst missa att fota den goda maten min farbror lagade, men tårtan vi beställde fick jag med :) Ballongerna missade jag också, men dom var vaniljvita och mörkgröna, lite metallic-blanka.

Det blev alltså grönt tema och jag gick all in! Tycker att om man nu ska ha nåt tema så är det lika bra att göra det ordentligt. Hade mycket hjälp av mamma och vår granne Maine. Flera kloka huvuden att smälla ihop! Jag blev så nöjd :)


Blomarrangemang-


Serpentiner och stjärnor(såklart!!) på borden.


Dukning för 30 personer.


Jag hade gjort små presenter till gästerna.


Kaffebordet.


Tårtan, från Gitas tårtor i Holmestad!


Kaffedags.

To be continued… Nästa del blir dopgudtjänsten!

Pages:

8 kommentarer till “Dopet – dukning och fika”

 1. Gud så fint! Och jättefin tårta med fötterna på :)

 2. Det ser jätte fint ut :) Vad gulliga påsarna blev. Älskade Panduro ;)

  Kram!

 3. Sofie skriver:

  underbara bilder =) kul att ni också hade grönt, men att de ändå blev helt olika!! :)
  mion är 4 månader på lördag så vi har tjuvstartat en vecka ;) hihi
  men han älskar de så jag är bara glad att vi testade!

 4. Vad fint du dekorerat! Detaljer älskar jag!Kram

 5. Josefine skriver:

  åh gjorde du ? vad duktig du är ! :) och så billigt ! önskar att man kunde sånt alltså, haha.

  gud så fint du har dekorerat, jag älskar smådetaljer.. det är ju liksom dom som gör allt tycker jag :) Alva ska döpas den 28:e augusti, så det är två veckor kvar. Ska bli såå kul !

 6. Jättefint! Håller på att klura på tema och dukning för Edisons namngivelse
  så det var kul med lite inspiration! :)

 7. Det blev ju HUR BRA SOM HELST :D

  Vad kul med smakisar förresten, vad tänkte ni börja med? :D

 8. Sandra skriver:

  Jättefin dukning! Ska själv ha dop för lillkillen snart och är på jakt efter just den gröna färgn på servetterna, var har du köpt de? Tacksam för svar!
  Mvh Sandra

Lämna en kommentar