Stupid sunday song

Ouf, det är verkligen redan söndag. Hela eftermiddagen och kvällen igår gick åt till migränvärk i skallen. Idag spänner det mest, men det känns som att det kan bryta ut när som helst. Bläsch. Såklart har vi inte haft en värktablett i sikte heller. Ledsamt! Nu har snart halva dagen gått, så snart kommer väl söndagsångesten att slå mig med full kraft också. Det är inte roligt att behöva öppna varje måndag, måste gå upp 04:30 för att vara på plats kl 7.

Ska ta vara på dagen på bästa sätt: soffhäng i pyjamasbrallor, bloggläsande, slö-tv-tittande, glassätande och lite lägenhetsfixande. Jag ska njuta. Punkt.

kyrka1

kyrka2
Två bilder från kyrkan där vi var på dopet igår. Sjukt vacker kyrka för övrigt.

Pages:

6 kommentarer till “Stupid sunday song”

 1. Sooki skriver:

  Gud vilken vacker kyrka.

  Tack så mycket sötnos. Mamma är till och med starkare än mig, min syrra och pappa. Det var hon som gav oss tröst istället för tvärtom. Stark som mamma är sitter hon nu och berättar om allt läkarna sagt och så, fattar inte hur hon klarar av det hehe. Blir till o med känsligt för mig bara av att lyssna.

  Muggnarna finns på Ellos. Då mamma beställde dom var det erbjudande, 4 skålar och 4 muggar och så beställde hon extra, så kolla om det finns kvar fortfarande. Kram :D

 2. härliga bilder, fina du :)

 3. Emma skriver:

  Finfina bilder det där! :D Ser ut som en riktigt mysig kyrka. :)

  Svar; Ååh, tack så jättemycket! :D

 4. Sara.ÅB skriver:

  SVAR: Vad roligt att du tycker det! :D

 5. Amanda skriver:

  Sv:Åh, men tack så hemskt mycket :)

 6. Caroline skriver:

  Oj vilken mysig kyrka de ser ut att vara. jätte härliga bilder. :)

Lämna en kommentar