jag tror det kallas höst

Blev trött på headern. Trött på färgerna och plottret. Det här får funka ett tag, mörkt, gråskala och höst. Det blev väldigt grått, men jag får väl satsa på färger i bilderna i inläggen istället.

Har haft en ineffektiv, härlig dag. Det onda i huvudet är nästan helt borta och jag är hyfsat peppad inför jobbet i morgon. Jag hoppas på några riktigt fina höstdagar i veckan, och några härliga promenader, och kanske en tripp till IKEA. Längtar efter våra nya valnötsfärgade möbler, ett stort soffbord, en bokhylla och en rumsavdelare. Nu ska jag ägna en stund åt att plocka upp kläder ur kartonger och försöka få lite ordning i klädkammaren. Bye for now!

pinky

Pages:

5 kommentarer till “jag tror det kallas höst”

 1. Emilia skriver:

  Hej vännen!
  Fint det var här :)

  Tröttsamt med huvudvärk, särskilt på den välbehövande helgen!! Hoppas du känner
  dig piggelin igen så du kan jobba imorgon!
  Kram

 2. emelie skriver:

  svar : nemen tack så mycket! :D värmer verkligen! ♥

 3. juliairene skriver:

  tack så mkt
  gillar bilderna i din header!

 4. SV: Tack snälla för din fina kommentar, vad glad jag blir!

 5. Anna skriver:

  härlig header..

Lämna en kommentar