Tuff dag.

Buhuuuu. Fått tillbaka den himla tentan idag, och även fast det var jätteväntat blev jag ledsen när jag inte var godkänd på sista frågan. Flera andra hade inte heller förstått den frågan, men de hade ändå skrivit så att de blev godkända. Livet känns orättvist och ganska kasst idag. Varit i skolan i 6 h idag, har legat med feber till och från i nästan en vecka, lillebror är ledsen och som om inte det vore nog är det PMS på gång och jag börjar kl 8 i morgon. Oh crap. Life sucks.

Men, ska göra vad jag kan för att gaska upp mig. Ikväll blir det mys med söta Kakan och Fia, i morgon häng med söta Heléné och co efter skolan och på fredag tänker jag vara ledig. Sen är det lördag och damsittning. Wooligt! Nu behöver jag skriva om en matematik-sång så att den passar småttingarna på förskolan lite bättre, sedan ska jag knata över till Kakan. Lill-lördag!

Pages:

Lämna en kommentar