Hatar att vara sjuk

Lyckades ta mig på fältstudier i morse i alla fall och fick 2 delar gjorda till en uppgift tillsammans med Heléné. Riktigt skönt! Men nu är förkylningen riktigt jobbig, sådär tung i huvudet och ont i hela kroppen. Ska strax bädda ner mig i soffan och hoppas att jag somnar och är frisk igen när jag vaknar. Det är helt fel vecka att bli sjuk. Dåligt dåligt. Men men. Är sugen på gelehallon och kall päronsaft. Har inget av det. Bah.

Umgåtts med ledsen lillebror resten av dagen och blivit bjuden på sushi till lunch. Jag har verkligen världens bästa lillebror. Det är inte alltid som andra människor förstår vad som är bäst för dom själva. Enough said. Mår jag bara lite bättre i morgon så ska jag spendera dagen med mamma, bror och hundar, det vore skönt.

Självklart är det helt underbart vackert väder utanför fönstret nu när jag är på väg att gå och lägga mig framför TV:n. Hoppas att det håller i sig ett par dagar och helst över helgen. Lördag blir det nog barbent i damsittningsklänningen, då behöver vi sol. GÖR MIG FRISK!


Jag och min lilla lillebror.

Pages:

Lämna en kommentar