restart

Det här har inte varit den bästa veckan. Vi har haft oflyt hela veckan, först gick vår nya TV sönder efter två dagar, sen kom brevet från Försäkringskassan och sedan snön. Jag halkade flera gånger igår, höll mig på fötterna men bäckenet tog stryk. Dessutom var det ju kaos i trafiken, vilket gjorde att vår fredag inte alls blev som planerat.

MEN, det är bara att bryta ihop och gå vidare. Jag har faktiskt inte brutit ihop än, graviditetshormoner till trots, utan lyckats bita ihop och gå vidare. Den här helgen fokuserar jag på välmående och glädje, stabilitet och kärlek. Ikväll blir det tacos och Melodifestivalen. På den gamla, lilla TV:n som vi kopplade in igår igen. Men jag är int’ bitter!

Okej, kanske lite.


Dessa fina tulpaner står framför den nya TVn, måste ju muntra upp den svarta bilden.

Pages:

Lämna en kommentar