pneumonia

Jag är den skruttigaste skrutten den här hösten. Efter flera veckors hostande tog jag mig igår kväll till husläkaren, som konstaterade att jag har ensidig lunginflammation och en alldeles färsk bihåleinflammation. Fattar ni? Jag fattar i alla fall, nu fattar jag hostattackerna, det oändliga slemmet, svårigheten att få luft och värken i bröstet. Antibiotika och vila blev ordinationen. Sådär ja.

Snön vräker ner där ute och jag är ganska glad att slippa gå ut i ovädret. Lungorna är inte förtjusta i kyla och frisk luft överhuvudtaget just nu, så jag stannar inne i värmen. Har ätit fiskgratäng med massa goda grönsaker. Lite glass och varm choklad står nog härnäst på schemat, gott för halsen. Tjingeling.

Pages:

2 kommentarer till “pneumonia”

  1. Du verkar vara en sån fin person :)

  2. nback skriver:

    hellt enig med laila:P
    kul blogg+ kul header

Lämna en kommentar