take me back

Vad hände med augusti? Är inte det en sommarmånad? Det känns som höst. Vid den här tiden för ett år sen var det hur varmt som helst, man behövde inte fundera på att dra på sig höstjackan. Är inte säker på att jag gillar utvecklingen av vädret de olika årstiderna… Global uppvärmning och sådär va?

Mjukstart på jobbet, cirkus 8 barn som utvecklats i en hejdundrande fart över sommaren. De har blivit stora små människor allihop. Roooligt! Igår var det ett år sen jag började på Ekbacken. Ett år i Stockholm alltså. Det har varit ett omtumlande men extremt utvecklande år.

Annars, längtar tillbaka till det underbara landet där man slapp kolla klockan och bry sig om nödvändiga, tråkiga saker. Vardag är okej, men den resan var det bästa jag gjort.

A WALK DOWN MEMORY LANE

Buddha Magic Garden


Margaritas 99 bath


Massage på stranden


Longtail-båt


Sena middagar

Pages:

Lämna en kommentar