vi bor på landet

Ny vecka, nya möjligheter. Ny bloggenergi kanske? Fotoenergi finns i alla fall. Befinner mig på landet hos mamma och pappa och lillebror, behövde en paus från stan. Har plockat smultron, blivit uppäten av rödmyror, fotat fågelbebisar och gått en lerig långpromenad i skogen med lillebror. Gosat med mina fina hundar. Fotat massor. Bilder från idag kommer när det händer andra saker här på bloggen *hemlig* =) Nu har vi grillat korv och tagit ett glas rött på altanen, det är fint att vara ute i skogen ;) Hoppas på finväder i morgon, på förmiddagen åtminstone.

Hoppas ni mår bra, tack för alla besök även när jag bloggar dåååligt. Roses for everybody!

rosie

Pages:

3 kommentarer till “vi bor på landet”

  1. Svar: Tack :D

    Hoppas att du får en trevlig vecka!

  2. Haha men ja, fick inte nog första gången. Ville få diss en andra gång :P

Lämna en kommentar