I behov av helg.

Jösses vilken vecka. Har nog aldrig varit så här trött efter jobbet! Det är bara att inse att man börjar bli för gammal för att leva som jag gjorde i helgen :p Man är ju snart 24 för guds skull!

Hur som helst, jag har fått ont i halsen. Det sista jag behöver! Men jag dricker litervis med te och ska lägga mig extra tidigt ikväll, vill så gärna må bra i helgen. I morgon har vi personalfest på jobbet, på lördag ska jag ha en myyysig lyxlördag med min älskling och på söndag är det mors dag. Dessutom ska det ju bli fint väder =) Det känns som att vi behöver lite fint väder nu efter ett par dagars storm och skitväder, right?

blossom_bw

Pages:

En kommentar till “I behov av helg.”

  1. Vilken vacker bild!
    Hoppas du får en härlig helg och får bli riktigt utvilad :)

Lämna en kommentar