Scrapbooking

Jag har skaffat mig en ny liten hobby. Har fått inspiration på många olika sidor på Internet och har kommit igång lite smått. Scrapbooking är en hobby som passar mig utmärkt eftersom jag alltid älskat dels att fotografera och dels att klippa, klistra och pyssla rent allmänt. Känner mig väldigt amatörmässig än så länge, äger inga fancy verktyg eller så än, men tycker att resultatet har blivit bra hittills :). Kommer att fota mina tjusiga alster och publicera här för allmän beskådan!

scrap-ville

Det är verkligen svårt att få bra bilder på resultaten, men här tycker jag att jag fick till det bättre med bilderna och dekorationerna. Nu behöver jag köpa fotopapper så jag kan skriva ut bilder från datorn och scrappa mera. :D

scrap-ante

Dåligt foto här, men den är fin i verkligeheten :) Hade velat ha ytterligare något foto på Ante, men jag hade inget som passade in riktigt, så det blev ganska mycket tom yta.

scrap-love

Mitt första verk och jag blev riktigt nöjd! Den översta bilden är från en av de första kvällarna jag träffade Daniel och symboliserar ganska mycket.