Sara

saraJag heter Sara och det är visst jag som pillar lite med denna sidan. Jag är född någon gång runt midsommar 1985 och har sedan växt upp med föräldrar och lillebror på landet.
Hundarna kom in i mitt liv i tonåren när jag lyckades tjata mig till en liten valp som fick heta Ante. Några år senare fick jag tack vare Sofia upp ögonen för pudlar och skaffade Ville. Ville är tvåfamiljshund för tillfället och bor delvis tillsammans med Ante hos mina snälla föräldrar när jag pluggar.

Hösten 2005 började jag plugga till lärare och tar examen som lärare i tidiga åldrar våren 2009 om allt går som det ska. Jag trivs med studentlivet, trots att det inte genererar mycket pengar alls. Jag arbetar ideellt med verksamheten i vårt kära kårhus och står gärna bakom baren med alla vännerna i SköSex på onsdagar och lördagar. Jag tränar på gym när jag hinner med och umgås med vännerna så mycket jag kan. Att fylla dagarna är inte svårt!

I samband med att jag började plugga dök också Daniel upp i mitt liv. Jag trodde väl inte riktigt att det fanns killar som honom. Det började med en kaffe på ett fik i stan och har därefter fortsatt med gemensam lägenhet och förlovningsring. Med risk för att låta klyschig kan jag säga att jag hittat pappan till mina barn :p

Det här var väl ganska kort om mitt välfyllda liv. Mer hamnar väl här på sidan, så håll till godo! :)