en favorit

Vi har tur som har så fina människor i vårt liv! I helgen hängde Charlie med farmor medan jag och pappan spenderade fredagskvällen på bio (Känn ingen sorg) och på reataurang (Mr French). På lördagen var jag med min älskade lillebror på Popaganda vid Eriksdalsbadet och såg Håkan Hellström bland annat. Och så dracks det öl, skrattades en del, och hängdes med brors flickvän och hennes kompisar. Fantastisk helg, men på söndagen var vi glada att få hem vår goding igen. Bra att få sakna ibland!

IMG_3038
En av mina absoluta favoritbilder från sommaren, Charlie och mormor på Borås Djurpark ♥

Pages:

3 kommentarer till “en favorit”

 1. Anna skriver:

  Skönt att få tid ihop!:) Ja det är en härlig bild!:)

 2. Lyx att ha nära och kära i närheten.
  För man behöver lite paus från de små liven ibland.
  Ha en trevlig helg/Malin

 3. Michan skriver:

  Jag tror att det är nyttigt för själen att ha fina människor omkring sig, som ger en glädje och kärlek.

Lämna en kommentar