sommarbilder

Så var vardagen igångrullad igen. Jag har gjort två dagar på jobbet, på ny avdelning, men ny kollega och ”nya” barn. Kommer bli många utmaningar i år, men jag ser faktiskt fram emot dom. Det blir ett bra år! Tröttheten vet inga gränser idag dock, det tar på krafterna att ta sig ur semesterlunken. Lyckades avvärja ett migränanfall med hjälp av tabletter när jag kom hem, men haft magknip och mått illa större delen av eftermiddagen. Blir tidigt i säng!

Har många härliga sommarminnen som jag vill dokumentera här, men det får bli lite pö om pö. Börjar med diverse mysbilder från veckan efter midsommar i Skövde, då vi bara njöt av trädgård och mormor och morfars sällskap, och vårt lilla besök på Liseberg.

Namnlöst-1

IMG_2663

Namnlöst-2

IMG_2801

IMG_2824

IMG_2847

IMG_2855

IMG_2868

Pages:

2 kommentarer till “sommarbilder”

  1. Åh, ser härligt ut! Charlie är så lik dig :)

    Jo, han gillade att åka båt till slut, även om han var ganska spänd till en början :)

    Ja, fast bloggen är ju kvar även om man inte bloggar på den längre. Jag har inte tänkt ta bort den! Men det är ju kul att skriva ner vissa saker så att sluta helt är nog väldigt svårt :) Sommaren är ju nästan som en bloggdödare, men till hösten hoppas jag också få ny energi och inspiration!

    Kram på dig!

  2. Anna-nu ska vi flytta ! skriver:

    Vincent gillade med att åka ankorna som han sa!:) Kram

Lämna en kommentar