Helgen och favoriter

Fredag. Studiedag med jobbet. Avslutades med middag, trubadur, musikquiz, dans i timmar med fina kollegor och ett nattdopp i Mälaren. En kväll jag sent kommer glömma.

Lördag. Sovmorgon till 8:20 (tack Charlie!) och gofrulle med mina killar. Lugnt tempo hela dagen men släpade ut kroppen på 9 km prommis i gråvädret, skönt. Gomiddag och film med mitt lilla hjärta och slutligen godis och några avsnitt Orange is the new black med stora hjärtat.

Söndag. Promenad till affären och lek i centrumfontänen. Hemmamys och fix och sen en lyckad joggingrunda i halv storm. Tacomiddag. Skype med Charlies mormor och morfar och lite extra längtan till fredag då tåget tar oss till Skövde igen. Nu te och film i soffan, Du gör mig galen. Fin helg.

IMG_3034

Pages:

2 kommentarer till “Helgen och favoriter”

  1. Maria skriver:

    mysig helg! :)

    sv; ja försöka förklara för en tvååring varför man måste köa är kanske inte det lättaste :p

  2. Johanna skriver:

    Låter som en himla härlig helg!

    Jag gillar också Kånken, men det känns inte som min stil riktigt… och av de tre jag visade röstar jag också på den första! Ska på stan till veckan och då ska jag spana på ryggsäckar tänkte jag :)

Lämna en kommentar