Semester

Hej, mitt i den fantastiska sommaren. Här har det varit välbehövligt tyst och lugnt senaste månaden, är väl som det ska. Fokus har legat på semester, familjen och härliga dagar tillsammans och det har vi verkligen lyckats med. Mina sex veckor har varit så mycket bättre än jag vågade hoppas på där runt midsommar! Nu börjar dagarna dock rinna ut här, om knappt en vecka är jag tillbaka på jobbet och även om det ger pyttelite ångest så kommer det bli väldigt bra det också. Speciellt med en så här fin sommar i ryggen!

Vi har i alla fall denna sista vecka kvar att njuta av och det ska vi göra. Sen är planen att komma tillbaka här i alla fall, har ungefär en ziljon bilder som behöver en anledning att redigeras. Tjingeling!

20130730-142534.jpg

Pages:

2 kommentarer till “Semester”

 1. Anna-nu ska vi flytta ! skriver:

  Ja det är helt fantastiskt bra!:) Härligt med semester !
  Vi ska ner mot göteborg på torsdag och besöka liseberg på fredagen tror jag:).
  Ska bli så skönt med två semesterdagar, har totalt 4 i sommar bara men man får vara tacksam för de dagar man har:). Kul att du vill fortsätta hänga här, det ser jag fram emot! Kram

 2. Maria skriver:

  vilka härliga foton!

  Sv; ja vi hade inte kunnat bo där utan körkort :)
  nej inga vattenskador men huset ska besiktas för säkerhetsskull :)

Lämna en kommentar