nationaldagsledigt och Ornö

En hel vecka har gått sedan nationaldagen och vår underbara långhelg, dags att få ner ett inlägg tror jag. Vi startade långhelgen med att lämna i från oss vår ögonsten till sin farmor och Uffe. Dom tog båten ut till Ornö på onsdag eftermiddag samtidigt som jag och D tog en powerwalk runt Djurgården, åkte hem och åt smarrig middag och njöt av lugnet. Torsdagen inledde vi med ytterligare en pw-runda och lite träning innan vi packade i ordning och åkte in till stan och checkade in på Mornington på Östermalm. Lyxigt värre för oss småbarnsföräldrar med en tuff vår i ryggen kan jag säga. Små vinflaskor och choklad väntade på rummet så vi slappade en stund innan vi tog en promenad till Rigoletto där vi såg Baksmällan 3 på VIP-balkongen. Riktigt kul!

Efter filmen hade vi bokat bord på Sahara på Olofsgatan. Stora mängder meze, grilltallrik och gott vin fick vi i oss innan vi rullade ut på stan. Vi tog en promenad till Kungsträdgården och Smaka på Stockholm, drack lite vin på Östermalmstorg och bara mådde gott :) Efter en god natts sömn käkade vi underbar hotellfrulle, det bästa med att bo på hotell helt klart! På fredagseftermiddagen var det vår tur att ta båten ut till Ornö, då längtade vi rejält efter vårt lilla hjärta kan jag lova.

Resten av helgen blev precis lika fin som början. Vädret var kanon på lördagen, vi gick ner till sjön, åkte lite båt, åt god mat och hade det bra. Charlie njöt för fullt, han älskar ju att vara ute. Att åka båt var ingen höjdare till en början, speciellt inte att sätta på flytvästen, men när man fick sitta i farbror Mattias knä och köra så gick det bättre ;)
På söndagen vaknade vi till gråväder och regn, så vi åkte båten tillbaka hem vid lunch. Men jag hoppas vi får åka ut snart igen :) Var en väldigt välbehövlig lyxhelg och tusan, sån mersmak man fick på ledighet! Men, en vecka kvar till semester nu. Go go go!

IMG_2232
Glad snoris <3

IMG_2237
Kaptenerna

IMG_2256
Myggbett hör till..

IMG_2259 IMG_2266 Namnlst-1
Årets första ”dopp” och en av favoritsysslorna: vattna.

Pages:

2 kommentarer till “nationaldagsledigt och Ornö”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Fina bilder, välkomna tillbaka senare i sommar, då kande även du och jag tar ett dopp :)
  P.S det blir tomt och tyst utan Charlie i helgen, nu får vi räkna alla trappsteg, en tå te, åtta nio tie :)

 2. Emilia skriver:

  Härliga bilder :)

  Du skulle kunna säga att du vill provträna på Actic, då får man träna gratis en gång :) annars är det liksom inga kontroller när man går in så det går att ”smita” in också :) det ordnar sig!!

  Kramkram

Lämna en kommentar