sjukstuga

Härligt försommarväder utanför fönstret hela helgen och vi har varit fast härinne. Jag åkte på feber och nån magsjuka i torsdags kväll, samtidigt som Charlie började hosta och fick feber. I helgen har han haft ganska hög temp och min mage har bara klarat blåbärssoppa och avslagen cola. Inte den bästa av helger alltså. Nu är jag bättre i alla fall, så i morgon blir det jobb igen! Jag hoppas C bättrar på sig lite mer också, för nu vill vi inte vara inne nåt mer. Usch! Han har i alla fall haft vett att vila och det har blivit mycket film och mys i soffan. Just nu växlar vi mellan Madagaskar 1 och 2, Bilar och Hitta Nemo. Ombyte förnöjer ;)

IMG_1530
Vår goa tvååring!

Pages:

6 kommentarer till “sjukstuga”

 1. Linda skriver:

  Vilken otur ni har med sjukdomar. Känns som om ni har varit sjuka mycket det senaste. Hoppas det vänder nu så ni kan njuta av våren och sommaren :)

 2. Malin S skriver:

  Så tråkigt med sjukdomar!!!

 3. så trist när sjukdomarna kommer vid fel tillfälle!

 4. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  I helgen var vi också inne en hel del pga förkylning för mig och Mikael. Segt som fan och vara sjuk, speciellt nu när det är så fint väder! Men nu jäklar ska det grillas framöver och mindre sjukdomar!:) Kram

 5. Johanna - Life by Me skriver:

  Hoppas ni känner er piggare nu!

  Ofodrade stövlar behöver vi också nu, och så har jag börjat fundera på sandaler… men jag brukar mäta hans fot och så mäter jag skorna på affären och hoppas de passar :)

 6. Vad söt. Hoppas ni är helt friska snart.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

Lämna en kommentar