Ett litet livstecken

Nej, bloggen är verkligen inte prio längre. Prio är långa, ljusa dagar, tid med familj och vänner och en hel del träning på kvällarna. Det har varit mycket på jobbet ett tag nu, projekt ska avslutas, barn ska överlämnas till förskoleklassen och hösten ska planeras och hjärnan är kaos. På hemmaplan är det bättre. Har fått rutin på dagliga powerwalks och utöver (minst) en halvmil om dagen 5-6 dagar i veckan har jag hängt med i Malins utmaning sen den 9/5. Älskar känslan när man börjar se fram emot varje träningstillfälle, då är jag på rätt väg.

Nu är det bara två dagars jobb kvar denna veckan. Fredag är jag ledig för att hänga på Charlies förskola på sommarutflykt till Hagaparken. Ska bli mysigt <3 På kvällen blir det lite after work med jobbet, ser jag fram emot. Blir ett bra avslut på veckan :)

IMG_1712 IMG_1747

Pages:

4 kommentarer till “Ett litet livstecken”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  fb är inte heller prio längre iaf inte för mig, kul att träningen går så bra heja, heja… och jisses vad Charlie växer, snygg tröja förresten :)

 2. Michan skriver:

  Jag försöker alltid ta mig tid att blogga inte för andras skull utan bara för min egen för jag tycker det är så mysigt att gå tillbaka och titta på kort och minnas att då gjorde vi det osv. Bloggen är ju som en blandning av en dagbok och ett fotoalbum :)

 3. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  Tack för grattis hälsningen !:) Det var verkligen på tiden, hade behövt terapi snart annars;).
  Härligt att träningen går bra ! kram

 4. Linda skriver:

  Det är inte lätt att hinna med allt. Min träning har exempelvis blivit lidande sen jag började jobba igen. När man var mammaledig hann man med så mycket, träffa vänner, träna, blogga, tillbringa nästan all tid med barnen osv.

Lämna en kommentar