bondgårdsbesök

I torsdags fick jag se mig besegrad och gå hem och bädda ner mig nån gång efter lunch. Nån light-variant av influensan slog till med feber, värk i kroppen och allmän trötthet och sen var jag soffliggande i ett par dagar. Idag har jag känt mig bättre igen, även om energin inte är på topp, men det kommer nog av bara farten nu i veckan.

Idag har vi i alla fall haft en bra helgdag tillsammans. Vi har städat balkongen och lägenheten, fixat och organiserat och fått det lite fint igen. På eftermiddagen var vi ute i det härliga vädret, äntligen lite vår här! Hoppas den stannar nu.

Här kommer lite bilder från när vi hälsade på bondgården i påskas. Inte de bästa bilderna, men hade fullt upp att hålla koll på vildingen bland alla djur :)

IMG_1039

IMG_1066

IMG_1065

IMG_1064

IMG_1071

IMG_1107

IMG_1142
Några minuter gammal lammunge :) Så häftigt att se!

IMG_1145

Pages:

4 kommentarer till “bondgårdsbesök”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Underbara bilder, så gulligt med katten och lammen

 2. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  Mysigt att träffa massa djur!:) Kram

 3. Sandra skriver:

  Hoppas vi får till flera gemensamma djurparksbesök i sommar. <3

 4. Johanna - Life by Me skriver:

  Men åh vad mysigt det såg ut! Han såg verkligen ut att gilla det :)

  Tack! Charlie verkar också tycka hörnet blev mysigt :)

  Jag byter oftast på Charlie i soffan nu, tar en handduk under honom och så får han titta på TV samtidigt. Det går ganska bra faktiskt. Är det bara kiss i blöjan så byter vi stående med Up&Go :)
  Charlie gillar Kråke-böckerna i alla fall. De är lättlästa och man kan prata mycket kring bilderna. Den första beställde jag från Liberoklubben och nu har jag köpt två till från Bokus :)
  Har aldrig reflekterat över om det är pojkar eller flickor i böckerna, men vi har nog mest pojkar tror jag… Totte, Max, Ludde (som ju iofs är en hund?), Alfons, Bamse, Laban, Super-Charlie… Vi har ju nästan inga tjejer i böckerna! Måste söka efter såna böcker nu då! :)

Lämna en kommentar