På väg tillbaka

Kikar in efter en helg som försvann innan vi hann tänka ”fredagsmys”. Fredagsmyset försvann i och för sig i en omgång barn-kräks i soffan, men resten av helgen har varit helt okej trots att vi återigen fått avboka planer och skjuta upp roligheter på grund av sjuka. Nu behöver vi vår och en boost av immunförsvaren! Min hosta börjar i alla fall ge sig och jag har kommit igång med powerwalks igen och ska tillbaka till gymmet i veckan. Tjohoo!

Jag hoppas att Charlie får bli frisk nu också. 1,5 vecka hann han vara kry innan det var dags igen. Blöö! Han har varit hemma sen i torsdags men har iaf varit glad och nöjd trots snor och hosta. I eftermiddags vaknade han dock på helt fel sida och det har varit en lång eftermiddag med mycket känslor. Dagen slutade fint iaf och efter några nätter med krupphosta, gråt och minimalt med sömn håller jag tummarna för en lugnare natt nu. Back to work i morrn!

IMG_0451 IMG_0452 IMG_0460 IMG_0462

Pages:

4 kommentarer till “På väg tillbaka”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Me da, usch, era stackare, tar det aldrig slut?

 2. Johanna - Life by Me skriver:

  Åh, så himla mysig sista bilden är!

  Men dessa sjukdomar alltså, ska det aldrig ta slut?? Tror inte jag jobbat en hel vecka sedan årsskiftet? Är det inte Charlie så är det jag…. förra veckan hann jag jobba måndag sedan var jag hemma resten med en liten hostig och febrig kille. Jag efterlyser också vår nu!

 3. Linda skriver:

  Hoppas ni får vara friska nu, ni har verkligen haft otur med sjukdomar det senaste. Ja det är kul att Joppe fyller år en lördag i år, då kan man fira ordentligt när vi alla är hemma hela dagen.

Lämna en kommentar