Glad påsk

Glad påsk önskar vi i soliga Fagerliden! Vi har det kalasfint, lugnt och skönt och härligt väder. Charlie har dock åkt på ytterligare en förkylning sen vi kom hit och är både snorig och febrig. Han är glad i alla fall och njuter av att få umgås med mormor, morfar och morbror Eas. Idag kom påskharen med två påskägget, fyllda med t-shirt, bilar, en badbomb och torkad frukt. Riktigt poppis! Nu är det snart dags för påskmaten och det ska bli så himla gott!

Vi stannar till på måndag kväll, så jag hoppas att C kryar på sig snabbt. Vi har en rolig utflykt planerad som jag tror att han skulle uppskatta, och det vore fint med lite mer lek ute i trädgården nu när vi äntligen är här.
Glad påsk alla! 20130330-143901.jpg20130330-143918.jpg

Pages:

4 kommentarer till “Glad påsk”

 1. Johanna - Life by Me skriver:

  Glad påsk! Hoppas han är kryare nu :)

 2. Johanna - Life by Me skriver:

  Jag är inte rädd för att testa nytt, jag tycker snarare det är roligt. Jag är lite så att ”det där hade vi förra året, då kan vi inte ha det igen” haha! Jag tror McKinley och Pop är ganska lika i kvalité, det känns så när man tar på plagget i alla fall. Nu hade vi bara jackan från Pop förra året så jag kan inte jämföra byxorna, men hittills känns det bra :)

  Bilder på mössor finns uppe nu om du inte redan sett det :)

 3. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  Tack ! Hur har ni det? kram

Lämna en kommentar