fullspäckad helg

Nersjunken i soffan efter en himla fin (om man utelämnar allt oflyt jag haft idag, och det tänker jag göra :P), fullknökad helg. Vi började med vår nya tradition: Skype med mormor och morfar. Åh vad jag älskar Skype! När Charlie hade somnat blev det  fredagsmys och film för föräldrarna. Jag hade varit snäll fru och hyrt Skyfall och den var väl bra men det hindrade mig inte från att somna halvvägs igenom den. (På tal om det behöver nog min trötthet senaste tiden få ett eget inlägg snart. Ge mig vår, nu!)

Lördag: Vi barnvaktade goa Asta medan hennes föräldrar visade lägenhet och så. Charlie och Asta busade, bråkade om leksaker, hade vattenlek i köket och käkade pannkakslunch innan det var dags för Asta att gå hem igen och vi fick vila lite. Slitigt att ha två soon-to-be-tvååringar! Efter en nap körde jag ett träningspass, duschade och donade och sen åkte vi på middag hos Charlies farmor och bonusfarfar. När vi hoppade på tåget hem vid 22-snåret var Charlie vaken i ungefär 45 sekunder innan han tokdäckade i vagnen och vi hoppades på liiiiite sovmorgon iaf.

Söndag: Såklart ingen sovmorgon, Charlie vaknade kvart i sex trots sena den sena kvällen. Vi åt frukost och packade väskan med badkläder – Sandra hade nämligen frågat om inte jag och Charlie ville följa med henne och Levis och bada på söndagsmorgonen och det ville vi såklart efter vår lyckade badpremiär i Bro förra helgen. Efter mycket om och men var vi på plats i simhallen i Sundbyberg och det kunde inte blivit mer lyckat. Charlie älskar att bada, det är något som är säkert. Vår nya favoritaktivitet! Jag hann precis hem innanför dörren innan Charlie slocknade, så han hann äta lunch innan han tog en liten tupplur på över 3h. Jag passade på att sova en stund jag också (återigen: tröttheten!), för sen skulle vi få besök! Jag mötte upp Almira och Patrik i centrum vid 17. Jag och Almira tog en pw medan Patrik gick hem till Daniel och Charlie och kollade på Bilar med Challe medan Daniel lagade mat. Sen åt vi middag och Almiras smarriga efterrätt, lekte och pratade och fick verkligen ett mysigt avslut på helgen. Nu är det dags för påskvecka – det gillar vi! 

IMG_0581
Fredagsmys

IMG_0498
Två busfrön

IMG_0513
Play doh-time

IMG_0529
Asta <3

IMG_0530
Mitt allt <3

Pages:

4 kommentarer till “fullspäckad helg”

 1. gud vad mysigt :)

  har just nu en tävling på bloggen i samarbete med mireo :) kika in och se om det är ngt för dig, helt fantastiska handgjordamössor :)

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Sååå Goa ongar vi har då❤

 3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Massa kramisar till ”Lali”.
  Han vet hur han charmar en mammo ;) och fler än så

 4. Sandra skriver:

  Tack för en fantastisk start på vår söndag. Trots alla problem på vägen som vi stötte på :) gillar er!!

Lämna en kommentar