ingen söndagsångest!

Hej mitt i helgen. Så här på söndagkvällen känns det väldigt trevligt att ha en extra ledig dag i morgon, borde man ha varje vecka ;) Idag har vi haft en innedag med massa fix, men igår var vi ute i solen på förmiddagen och jag hoppas på fint väder i morgon också för då ska jag och Charlie ut och leka medan pappan ska iväg på förmiddagen.

Vi var ute på gården och lekte igår. Finns himla mycket att göra ute trots att det är kallt och hårt på marken, vi gungande, åkte kana, busade i klätterställningen och gick på promenad. Var en trött kille som fick sitta och mumsa på ett rån i vagnen medan vi gick och hämtade lunch. Mamman var sugen på sushi och Charlie och pappan fick varsin yakiniku. Charlies första egna takeaway, stor dag!


Morgonhimmel.


Ett stycke busfrö delux.


Kaaaaaaam!

Pages:

4 kommentarer till “ingen söndagsångest!”

  1. Anna skriver:

    Ja det är skönt att slippa komma på vad man ska äta:). Vilka busögon han har, precis som min lilla
    kille:)

  2. jag tror att liam kommer gå på förskolan när vi får småsyskon sen. men bara typ 9 – 15 och sen är han hemma på fredagar :) då hinner man få lite kvalitetstid med den lilla vilket jag tror är viktigt.

  3. Älskar dina bilder som vanligt Sara! :)

  4. Mimmie skriver:

    Du är så rolig, ”Charlies första egna takeaway”, hihi gulligt! :)

Lämna en kommentar