helg igen

Och det blir en lång sådan! På måndag har Charlies förskola studiedag och jag har tagit semester. Alldeles underbart med en extra dag tillsammans! Men nu, lördag. Jag fick sovmorgon medan Charlie gick upp med pappa och tvättade och kollade på Bolibompa, så skönt och välbehövligt. Har haft ont i ryggen hela veckan, det är något som hugger i svanken och det är inte skönt alls, speciellt inte på nätterna. Hoppas att det ska ge med sig nu, annars får jag väl söka för det.

Nu har vi hur som helst ätit frukost och är redo för dagen. Pappan är och hänger tvätt och jag och C kollar på ”Pintäss” (lilla prinsessan) så länge men strax ska vi göra oss redo för att gå ut i solen och leka. Min älskade kamera ska få följa med såklart! Träffade nämligen finaste Sandra igen i söndags och fick med mig en riktig goding hem, en Canon EOS 60D. Om jag är kär? Jajjemän! Har längtat väldigt länge efter att byta ut min slitna 450D och tack vare Sandra blev det möjligt :) Men nu, ut på ”naad” och ikväll blir det middag och Melodifestivalen hos farmor och Uffe. Finfint!


Mycket att lära sig med ny kamera, men plötsligt kan jag fota inomhus på kvällstid igen. Woop!

Pages:

En kommentar till “helg igen”

  1. Johanna - Life by Me skriver:

    Söta killen <3

    Tack! Vi försöker göra det så mysigt vi kan, men det är mycket som är kvar att fixa. Listan tar aldrig slut känns det som, och snart vill jag göra om i de första rummen vi fixade till, haha :)

    Kram!

Lämna en kommentar