dessa sjukdomar

Ny vecka, nya möjligheter. Hoppas jag. Jag är fortfarande sjuk och blir hemma några dagar till och även om det är underbart att få lite Charlie-tid efter allt som varit så hade jag hellre sett att vi var friska och pigga och att vi kunde njuta av vardagen. Men, jag ger det några dagar till alltså. Massa vätska och vila så kanske hostan och det onda i halsen ger med sig snart.

Charlie är äntligen frisk i alla fall, men även han får vara hemma några dagar även denna vecka. Han har några vattkoppor i handflatorna som inte ser ut att ha torkat så vi tar det säkra före det osäkra, men jag hoppas att han kan gå på onsdag. Han längtar tillbaka till förskolan efter över tre veckor därifrån och pratar om både fröknar och kompisar här hemma. Han har i alla fall fått vara ute och lekt med pappa på förmiddagarna nu medan jag har fått nöja mig med lite sol på balkongen. Nej, nu blir det en stor kopp te med ingefära igen. Heja immunförsvaret!

IMG_9955
Gosenuss! Mellan tårna ska det snuttas <3

IMG_9983
Fina <3

Pages:

4 kommentarer till “dessa sjukdomar”

 1. Fialotten skriver:

  Krya på fina Sara! Fy för att vara isolerade så länge, nu får det väl vara bra!

 2. vad skönt att det värsta är över :)

 3. Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende skriver:

  Ja man lär sig något vid varje motgång. Urs samma läge här med ständiga sjukdomar. Kram

 4. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Oh vilken fin bild på Charlie och rosorna, häftigt med blandningen av skärpa coh oskärpa
  Och välkommen mars med sol och värme och friska människor :))

Lämna en kommentar