berg och dalar

Här har det varit mycket upp och ner den senaste veckan. Vi har gått från studsig lycka och eufori till deppigaste svart och tillbaka till typ nollpunkten igen där jag tror att vi befinner oss nu. Vi är glada och tacksamma för det vi har och försöker att inte gräma oss över det vi inte kan få. Försöker att inte bli alltför bittra och arga över idioter och orättvisor alltså. Så.

Charlie har varit hemma från förskolan nästan 2v nu. Det var ett segt virus han åkte på och även om han mår bättre, sover och äter någorlunda igen så hostar och snorar han fortfarande lite och eftersom vi åker till hans mormor och morfar på fredag morgon kändes det bäst att hålla honom hemma även de sista dagarna nu. Nya baciller klarar vi oss utan inför helgen! Lyxigt för honom och D att få så här mycket tid tillsammans. Igår gjorde dom dessutom premiärkisset på pottan. Stor dag! Idag har vi köpt kalsonger, precis som Charlies favorit Leo har i boken Leo på pottan ;) Vår stora kille!

Pages:

5 kommentarer till “berg och dalar”

 1. Jag saknar också bloggandet med alla kommentarer och ihärdig läsning! Verkligen!

  Och supergrattis till premiärkisset, en stor dag! :D

 2. Fialotten skriver:

  Styrkekramar till er, vad det än är som händer!

  Grattis till pottframgången Charlie, det är stort! :-)

 3. Elan skriver:

  Kram till er ❤

 4. Anna skriver:

  Vad jobbigt! Kram !

 5. Johanna - Life by Me skriver:

  Låter inte kul :( Får man fråga vad som hänt?

  Härligt med kiss i pottan! Så långt har vi verkligen inte kommit än. Charlie kan sitta på pottan med blöja, men säger bara nej om jag frågar om han ska sitta utan blöja…

Lämna en kommentar