Älskade unge

Fina lilla killen. Också vi inleder vabruari med nåt virus som satt sig på lillkillens luftvägar här. Han ligger bara runt 38 i temp men är rosslig och har en ganska otäck hosta. Segt! Han är i alla fall ganska pigg och glad och är nöjd med att få leka med pappsen hela dagarna. Idag möttes vi upp efter att jag slutat jobbet för att gå till K-rauta och kika badrumsinredning och köpa färg. Vi hade nämligen en väldigt lyckad värdering i måndags och är riktigt sugna på att sälja lägenheten nu men måste måla en vägg i sovrummet och byta kommod och spegelskåp i badrummet innan det blir möjligt. Trist om sånt ska dra ner värdet på lägenheten! Nu får vi se hur det blir, men flyttsuget är inte mindre nu kan jag säga.

C var i alla fall i sitt esse på K-rauta. Mycket kul att springa och greja med, kundkorgar, truckar och vagnar, för att inte tala om att kontrollera om det kommer vatten ur någon av kranarna på badrumsavdelningen. Var en trött kille som somnade till i vagnen en stund på den (skumpiga) färden hem i snöovädret. Gissa om vi saknar bil såna tillfällen?!

Nu är jag glad att helgen närmar sig igen för jag längtar efter tid med min sjukling. I morgon ska jag dock ta mig till Liljeholmen efter jobbet, för en himla fin eftermiddag/kväll med Sandra och det ser jag fram emot. Vardagslyx liksom, vem gillar inte det? :D

Pages:

2 kommentarer till “Älskade unge”

  1. Anna skriver:

    Aha ni är utan bil ni med? Hehe jag saknar bil något otroligt men när det är dags för ett till
    barn så får det bli en bil!:) Kram

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Superbilder som vanligt,:)

Lämna en kommentar