Vardag

Vardagen rullar på igen. Har redan gjort halva första veckan tillbaka på jobbet och det går bättre än väntat. Kommer bli en fin termin detta! Kom ju igång på Friskis igen i förra veckan och var på Cirkelfys med Veronica i måndags. Galet jobbigt för musklerna men galet roligt också. Inte lika roligt att ha sån träningsvärk som jag har nu dock :P Men det lär väl lätta om några veckor när musklerna inte blir lika chockade :) Har kört igång med bättre kost igen också, så nu hoppas vi att kroppen svarar snaaaaart! Behöver bli både lättare och piggare för att må bra, så den här satsningen gillar jag.

Ska strax krypa till kojs tänkte jag. Börjar ju tidigt på onsdagar och fick gå och hämta C redan vid 14:15. Vi käkade mellis hemma, lekte och busade och jag lagade veckans fiskrätt från Linas matkasse. Innan jul var jag supertrött på matkassarna, men nu känns det bättre. Många smarriga recept denna veckan och de flesta är enkla att göra om så att dom passar min kost bättre. Hur som, torskrygg blev det idag och C slukade sin portion. Då är det kul att laga mat! Sen var det en trött kväll för lille herrn, det tar tydligen rejält på krafterna att komma tillbaka till förskolan efter jullovet. Mamma vet vad det handlar om ;)

 

Pages:

Lämna en kommentar