vab-veckan

Här har vi en liten sjukling hemma denna veckan. I söndags fick han hög feber och blev dunderförkyld och så fortsatte det under måndagen. Nu har han varit feberfri ett par dagar men är fortfarande snorig, hes och rosslig. Daniel vabbade i måndags och tisdags men sen har jag varit hemma eftersom Daniel haft möten och en del annat att ta itu med. Idag tog jag en paus från sjukstugan för att vara med på ett möte om överlämningen av våra sexåringar till skolan till sommaren, och i morgon behöver jag ge mig till jobbet vid lunch för att jobba fram till stängning. Vi är galet kort om folk på jobbet, rejält kaos då vi inte får vikarier så det räcker, så det känns inte helt hundra att vara hemma, men ibland måste man!

Har i alla fall fått ihop två träningspass denna veckan. Målet är tre pass i veckan och hittills har jag lyckats med det, förra veckan fick jag till och med ihop fyra. Kan inte beskriva hur jäkla skönt det är att vara igång på Friskis igen. Nu hoppas jag att jag får hålla mig frisk och att vår lilla skrutte blir kry snarast för detta är inte särskilt lajbans. Älskade liten <3

Pages:

2 kommentarer till “vab-veckan”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Ja det är inge roligt med sjuka barn och dåligt samvete för jobbet.
    Håller tummarna för att du och Daniel får vara friska och att Charlie kommer igen/hämtar sig snart.

  2. blev två träningspass för mig med den här veckan. skönt att komma iväg och träna :)

Lämna en kommentar