Starten på 2013

2013 har börjat fint för oss. Vi njuter av att vara lediga, även om jag nu börjar få lite smått ångest över att vårterminen drar igång om bara två dagar. Man kommer ju in i vardagslunken himla snabbt, men åh vad jag gillar att vara ledig och få mysa så här mycket med min lilla familj!

Senaste dagarna har vi haft en massa trevligt för oss. Vi har grejat lite hemma, varit ute och lekt, gått promenader, jag har klippt mig och i torsdags inhandlade jag äntligen ett nytt träningskort. Har hunnit med två pass nu och längtar efter fler! Igår var vi in till stan och blev bjudna på lunch hos Charlies farmor innan vi satte oss på bussen mot Liljeholmen. Där mötte vi upp fina Sandra för att lämna tillbaka hennes objektiv och passade på att kika lite i butiker och handla innan vi åkte hem. Kvällarna har vi ägnat åt tända ljus och massa film, borde vi göra oftare.

Idag vaknade Charlie med rinnande näsa och temperaturen har gått lite upp och ner. Han har inte varit sjuk sen i oktober, så det är väl risk för att det är dags nu :/ Vi fick helt enkelt ställa in vår efterlängtade utflykt till fina vänner idag och hålla oss hemma resten av helgen. Blir hemmapizza och mys istället, så vi överlever nog :)

20130105-142048.jpg

20130105-142231.jpg

Pages:

En kommentar till “Starten på 2013”

  1. Anna skriver:

    Härligt med en skön start det har vi med haft!:)

Lämna en kommentar