Den här dagen gillar vi!

Den här lördagen började med en god frukost som jag sett fram emot i flera dagar. Gjorde en smoothie på kesella, mjölk, lite fiberhavregryn och körsbär och pressade blodapelsiner, ett granatäpple och lite ingefära till en himla god juice. Till det blev det äggröra och kaffe. När vi hade ätit sprang jag iväg till Friskis där jag körde ett pass på strax över 1h, kändes väldigt skönt i kroppen.

Charlie hade runt 39 graders feber hela dagen igår. Stackarn var inte pigg alls :( Idag är han iaf feberfri och piggare, men han äter inte utan Alvedon i kroppen och han har helt klart ont i munnen. Han har i princip bara ätit äggröra, yoghurt och hallon idag, men jag hoppas att han får i sig lite till middag snart. Blir kött, sås och sallad med lite tillbehör :) Ikväll ska jag och D mysa i soffan med tapas och rödvin! Som sagt, den här dagen gillar vi ;)

20130112-170356.jpg

20130112-170409.jpg

Pages:

2 kommentarer till “Den här dagen gillar vi!”

 1. Johanna - Life by Me skriver:

  Heja dig vad du är duktig med träningen!
  Jag skulle vilja ha nära till ett gym så jag fick mig iväg på ett pass nån gång, men jag kör inte tre mil för att träna (en väg)…. Så jag kämpar på här hemma :)

  Vår Charlie får också en massa tänder idag så maten är väl si och så vissa dagar…

 2. Johanna - Life by Me skriver:

  ”får en massa tänder idag” Just nu menade jag! Alla kommer ju inte på samma dag liksom :)

  Anledningen till att jag orkar träna hemma just nu är Mammafitness. Hade jag inte haft programmet jag fått via PT Online så hade det verkligen inte blivit av! Det svåra är att hålla maten tycker jag, jag ligger nästan hela tiden för lågt i kalorier även fast jag äter ofta. Kroppen reagerar genom att spara på det jag vill bli av med, så just nu är maten min största motståndare :)
  Jag skulle nog kunna träna efter jobbet, men jag slutar ju strax efter 19 och då vill jag bara hem. Före jobbet har jag nog sjåigt med att hinna lämna Charlie på dagis i tid :)

Lämna en kommentar