äntligen lite sol!

Hej från VAB-soffan. Charlie har varit dålig i magen i helgen, så han fick stanna hemma och vila idag. D hade en del att ta hand om, så då fick jag ta en hemmadag! Var ett tag sen… Vi hade en fin helg trots många härliga (ehm..) blöjbyten. Igår kände vi att vi behövde komma ut i friska luften lite så vi vågade oss ut på en promenad i eftermiddagssolen och tog med kälken som Charlie fick i julklapp. Blev en tur ner till vattnet där det finns en bra backe att åka i och några vändor blev det innan vi knatade hem igen. Charlie var dock inte så glad åt hemgången, han ville vara kvar i ”batte!!!”, hehe.. Hoppas snön ligger kvar till helgen så han får åka mer!

Nu vaknar han nog snart ute på balkongen. Sen blir det yoghurtmellis och mys innan middagen och så ska vi plocka fram vattenfärgerna :) Det är kämpigt att vabba ;) Här kommer lite bilder från igår!


Ljung och sovgos på balkongen!


”Charlie, kan du se glad ut för mamma..?” ”Okej!”


Se upp i backen!

 

Pages:

5 kommentarer till “äntligen lite sol!”

 1. Anna skriver:

  Underbara bilder!:) Kram

 2. Elan skriver:

  Gilla – alla dina underbara bilder.
  Ogilla – krånglet med magen. Hoppas det var kortvarigt!

  KRAM

 3. Linda skriver:

  Vilka härliga bilder! Hoppas C:s mage är återställd tills imorgon :)

 4. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Roligt att det har kommit lite snö igen så julklappen kom till glädje. Trist att ni inte kunde komma i söndags, hoppas vi kan ses snart framöver :)

 5. Underbara bilder Sara, som alltid :)

Lämna en kommentar