Strålande jul

Här i Fagerliden njuter vi av livet. Vi är ute i friska luften, pysslar inför julafton, läser, dricker glögg, äter gott och myser en massa. Charlie sover inte så bra om nätterna just nu, men på dagarna är han glad och full med bus. Han älskar hundarna och njuter av att kunna stoja med mormor, morfar och morbror hela dagarna. Idag har han varit ute och lekt i snön med morfar medan jag och mormorn har släpat runt hundarna på den dagliga halvmilen i skogen och pappa och morbror har varit iväg och åkt skridskor hela förmiddagen.

Resten av dagen ska ägnas åt förberedelser inför morgondagen. Vi ska pynta lite mer, skinka ska griljeras och ikväll ska julklapparna slås in och julstrumpan fyllas. Älskar julen!

20121223-131327.jpg

Pages:

3 kommentarer till “Strålande jul”

  1. Johanna - Life by Me skriver:

    Ingen riktig julkänsla än faktiskt…. Även om det är lite bättre än igår! Vet inte vad som är fel, men det kan vara energilösheten som alltid finns där som spökar, och den kommer ju direkt från sömnlösheten och tröttheten som vi alltjämt lever med. Jag hoppas på julkänsla imorgon, då är det ju självaste julafton! :)

    God jul fina du! <3

    Typiskt att jag inte läste detta innan förra kommentaren! HOppas nätterna blir bättre igen!

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    God fortsättning, ses kanske snart igen :)

Lämna en kommentar