sista rycket

Så var vi här. Sista rycket i morgon, sista arbetsdagen innan 18 dagars välförtjänt och efterlängtat jullov! Jobbar 7-15, jag och D ska gå tillsammans och hämta Challe och passa på att ge julklapparna till hans fantastiska fröknar. Sen ska vi hälsa på Asta en snabbis innan vi går hem så den här morsan får fixa i ordning sig lite inför julfest med jobbet. Väldigt glad att jag är ledig på torsdag :D


Snaaaaaart jullov!

Pages:

2 kommentarer till “sista rycket”

  1. åh vad härligt med julledigt! :)

    sv; ja jag var ju bara en liten 17 åring när jag startade bloggen. mycket som hänt sedan dess! :)

  2. Åh visst är den underbar? Ny favorit! Känns som om jag säger det hela tiden, haha. Men jag älskar sköna, bekväma, snygga och användbara plagg som passar till det mesta och alltid funkar liksom:)

Lämna en kommentar