onsdag coming up!

De två längsta jobbdagarna denna veckan är gjorda och i morgon är det onsdag igen. Bästa onsdag. Kort arbetsdag och en hel lång eftermiddag och kväll med mina älsklingar. Tydligen ska det snöa nåt kopiöst här, så vi får se om C är på förskolan eller blir ledig. Är han på förskolan får jag gå och hämta, annars blir det bara att springa hem till värmen och mysa :)  Hoppas vi kan få lite uppehåll så man kan vara ute lite, men det återstår att se! Godnatt!

 

Pages:

3 kommentarer till “onsdag coming up!”

  1. underbart med korta arbetsdagar! :)

    sv; haha ja kan bli galen ibland! vet inte hur många gånger man måste säga nej till samma sak…

  2. Vilka mysbilder ! :) önskar er en supermysig kväll tillsammans !! ♥

  3. Ja och jävlar vad det snöade i onsdags du.. Jättefina bilder, gillar speciellt sista :)

Lämna en kommentar