julgranspynt, finmiddag och adventsfika

Avslutar som vanligt en riktig kanonhelg i soffan med hjärtat. Vi har fått massor gjort, både nytta och trevligheter, och med endast tre arbetsdagar kvar innan julledigheten har jag ett helt annat lugn i kroppen än för en vecka sen. Om bara fem dygn sitter vi i soffan i Fagerliden och myser :)

Igår tog jag min lilla nisse till hjälp och klädde granen på balkongen. Hade hellre haft den i vardagsrummet, men i år får den inte plats. Så på balkongen it is! Charlie tyckte att det var kul att klä granen men det var svårt att få upp pyntet på grenarna och då tappar man tålamodet efter en stund och börjar pyssla med annat. Sen var det roligt att plocka ner kulorna igen när mamma äntligen tyckte att hon var klar…
Efter lunchvilan trotsade vi snöstormen och tog oss hem till Elin, Jesper och Nils i Bromma där vi blev bjudna på supergod middag och umgicks fram till kvällen. Himla mysigt! Charlie gillar Nils, och det är inte utan att man blir lite bebissugen när man ser honom klappa lilla ”bebisch” på kinden så försiktigt han kan. Lilla hjärtat!

Idag har vi donat en del hemma, städat och fixat. På eftermiddagen fick vi besök av Veronica, Magnus och Asta :) Vi adventsfikade och myste och Asta och Charlie bytte julklappar. Charlie blev riktigt lycklig över det han fick i paketet: play-doh-lera! Han knådade och bakade länge länge, staplade burkarna på varandra eller bara gick omkring med ett par burkar i händerna. Tacksam kille!

Ett par underbara dagar alltså! Vi startar veckan med en sovmorgon här i morrn, håll tummarna för att C väljer att sova något längre än till 6.00 iaf… ;)


Charmig bild på charmtrollen…

 

Pages:

En kommentar till “julgranspynt, finmiddag och adventsfika”

  1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Härliga bilder, vi ses på torsdag ser verkligen fram mot det. Sen får ni ha en skön ledighet, rå om varandrao ch julmysa

Lämna en kommentar