Gott nytt år

Årets sista dag. Vi har varit hemma i lägenheten några dagar och njuter av att vara lediga tillsammans alla tre. Charlie har kommit in i sin bästa period någonsin tror jag, han är go och glad och pratar precis hela tiden. När vi kom hem från Skövde upptäckte vi att en av de stora tänderna på sidan i nederkäken har spruckit igenom så det är väl inte konstigt att han sovit dåligt ett tag.

Har tänkt göra ett inlägg med en resumé av vårt grymma 2012, men det får bli när klockan slagit 2013 för nu ska vi snart röra oss hemifrån. Nyåret ska firas in hos Charlies farfar och bonusfarmor, blir mysigt! Gott nytt år på er alla fina!

Pages:

2 kommentarer till “Gott nytt år”

  1. Anna skriver:

    Gott nytt år!

  2. Du har ju också en helfinblogg med massa söta bilder :)

Lämna en kommentar