fina helgen och pulkaåk

Vi har haft en härlig helg med massa lek och bus och en hel del mys. Efter frukost igår satte jag och Charlie oss på pendeln söderut för att möta upp Sandra och ha en lekdejt med henne, Levis och Mille. Vi köpte med oss lunch och gick hem till dom där vi (läs: barnen) gjorde en inventering av Levis leksaker och röjde innan lunch och vila. När kidsen sov middag satt vi och småpratade om ditten och datten, barn, förlossningar och en hel del foto. Bra med gemensamma intressen ;) Snälla Sandra lånade ut ett objektiv till mig, så att jag skulle kunna fota lite tomtebilder på Challe i helgen då mitt (läs: lillebrors) fasta 50mm inte riktigt vill fungera för tillfället.. Hur som, efter en mysig dag åkte jag och C hem till pappan, åt middag och hade lördagsmys.

Idag har vi varit ute i det fina vädret. Promenerat med Charlie i pulkan och hängt en del i pulkabacken. Jag har provfotat med grymma objektivet och är fast! Det blir helt klart en investering i framtiden :) När Charlie hade somnat efter lunch åkte jag på en shoppingtur och fixade lite ärenden, så har helt klart fått gjort en del i hel i helgen – skönt inför nya veckan. 1,5 vecka kvar till julledigt nu, go go go!

Pages:

3 kommentarer till “fina helgen och pulkaåk”

 1. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Åkte pappan på bara stjärten? Jag ser att Charlie behöver få sin julklapp :)

 2. Härligt att ni hade en fin dag <3

  Och vilka mysiga vinterbilder. Jag kan inte låta bli att älska snön trots svårigheter att ta sig fram :)

  KRAM!

 3. Sandra skriver:

  Tack igen för en fin dag. Och vilka fina bilder du fick till på dina fina killar <3

Lämna en kommentar