Barnfri helg

Efter en kämpig vecka med många långa dagar har vi haft en riktigt skön helg. Charlie blev hämtad av farmor och Uffe efter lunch igår och jag och D åkte in till stan. Vi shoppade lite, kikade in julmarknaden i Kungsan och julskyltningen på NK, fikade och shoppade lite till innan vi styrde stegen mot bion och Breaking Dawn part 2. Åååh så bra den var, och riktigt deppigt att det inte kommer fler filmer nu!

När filmen var slut åkte vi hem och myste till det med årets första glögg och pepparkakor :) Det är alltid knepigt att komma hem till tom lägenhet, men vi fick oss en skön sovmorgon i morse och åt god frukost i lugn och ro i soffan och det var himla fint :) En lång promenad i vintersolen och en del hemmapyssel hann vi också med innan det var dags att hämta hem en efterlängtad lillkorv. Ikväll hade vi Charlie-premiär i pepparkaksbak! Det gick jättebra ända tills han kom på att degen gick att äta :P Nu avslutar vi helgen med glögg och TV :) Väldigt värdefullt med så mycket vuxentid, men nu skulle jag vilja ha ett par dagar mamma-Charlie-tid också! Tur det snart är julledigt :)

20121202-211700.jpg

Pages:

7 kommentarer till “Barnfri helg”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Och vi hade en intensiv men härlig helg med Charlie, man blir såååå uppvaktad; dansa, sjunga, bygga torn, leka med bilar, lasta och lossa från lastbil till skottkärran och vice versa. Vi prövade köpepepparkakor och de var goda men lite hårda så jag föstår att degen var bättre mjukare :)
  Nästa lördag kanske jag får se hela avsnittet av Så mycket bättre :)
  Kramar

 2. Almira skriver:

  Vad mysigt! Snart får det bli dags att träffa er som familj! Vi får passa på att fly från snön till Thailand, matmässigt i alla fall :)!

 3. visst är sista filmen bra!! håller med om att det är tråkigt att det inte kommer fler filmer

 4. Ja det ÄR verkligen mys. Julstämning:) Hann inte med alla dock så har ett gäng kvar till en annan dag:)

 5. Hej! Kikar in hos dig för första gången! Vad mysigt med en barnfri helg! Min dotter fyller ett år om ett par veckor, och än så länge har vi inte haft någon sådan helg, men någon gång det närmaste året kanske! :-)
  Kram

 6. hihi ja här också, hon sitter väldigt böjt med knäna :D Vi får köpa oss stora pulkor så att vi också kan åka med våra små, skoj :D

  Vad mysigt för er att få komma iväg på tu man hand. Men självklart saknar man de små grynen så fort man åkt hemifrån (eller det gör iallafall jag, hihi). kram !!

 7. Linda skriver:

  Härligt med en barnfri helg, det behöver man ibland. Här var det länge sedan vi hade det tyvärr. Det blir lite svårare när man har två som kottar. Ja, vi fick välja på tre olika kort. Det vi valde såg han gladast på, därför tog vi det. Perfekt att få välja själv, då man kanske tar ett helt annat kort än det fotografen hade valt.

Lämna en kommentar