7 arbetsdagar kvar

Så var måndagen här (och förbi) igen. Måndagar är ju min längsta dag på veckan då jag stänger på jobbet och det är faktiskt ganska skönt att den ligger tidigt! Nu är den ju gjord :) I morgon jobbar jag till 17, sen blir det bara bättre resten av dagarna, speciellt eftersom jag har min tidiga fredag denna veckan :) Dessutom är det bara 7 arbetsdagar kvar till nästan 3 veckor julledigt. Längtar mig blå!

Tycker att det är extremt svårt att få ihop julförberedelser, jobb och familj i år. Hade tänkt göra julkort, baka saffransbullar, sätta upp granen på balkongen och vara typ klar med alla julklappar vid det här laget, men hittar inte tiden och inspirationen. Kanske gör det inte så mycket, blir lätt att man låser sig vid såna där saker och förmodligen är det en sån låsning som gett mig huvudvärk idag. Så har tänkt slappna av lite, ta en sak i taget och strunta i det som inte hinns med. Börjar få koll på klapparna iaf, och presenter till Challes fröknar är äntligen planerat så nu känns axlarna lite lättare! Ska ju vara mys och lugn på julen, och fokus på tiden med dom bästa – inte stress och press. Basta!

Pages:

7 kommentarer till “7 arbetsdagar kvar”

 1. åh vad härligt med en massa julledigt :)

 2. Anna-Mamma och Socionom skriver:

  Jag har verkligen känt som du att det är svårt att hinna med allt det där.
  Man får välja ut gobitarna!:) Stor kram!

 3. Jag som är student har ju faktiskt ganska mycket tid över just i år för att kunna bryta av pluggandet med just bakande och pysslande, perfekt ! Men förstår att det är svårt att hinna med för dig som jobbar, när du kommer hem vill du ju vara med dina prinsar och sen är det väl sängen som gäller ;) kram !!

 4. Johanna - Life by Me skriver:

  Jag tycker också det är svårt att hitta tid och inspiration till
  julförberedelser i är. Man stiger upp, jobbar, kommer hem, äter middag och
  går och sover. Typ. Särskilt jag som kommer hem vid 19-19.30 ca de dagar
  jag jobbar. Inte mycket tid över då!

 5. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Härlig bild på son och barnbarn :)

 6. Förstår att det är svårt att få ihop tiden. Hoppas att ni får till några saffransbullar i alla fall, set är ju så gott :-)
  Julkram till er <3

Lämna en kommentar