underbara helg

Söndagkväll och så nöjd efter finaste helgen. Vi har äntligen fått vara friska och fått lite gjort och haft en massa tid tillsammans. Vi har hunnit med att bygga ihop ett gäng IKEA-möbler som Daniel åkte med sin bror och shoppade i fredags och jag har varit i Bromma och hälsat på fina Elin och hennes lilla goding Nils. Han är bara två månader, och världens sötaste. Lördagseftermiddagen spenderade jag med familjen i stan, vi shoppade och fixade lite ärenden innan vi åkte hem och fixade en sen middag och hängde i soffan resten av kvällen :)

Idag har varit en härlig hemmadag! Charlie har varit på strålande humör hela dagen, så glad och sprallig och vi har njutit av varje minut med honom. Underbart at han är frisk igen1 Hemmet har fått ett par ansiktslyft, bland annat en ny skrivbordshörna i vardagsrummet som blev himla bra :) Nu slipper vi sitta i soffan och pyssla! Under eftermiddagen har vi haft besök av goa familjen Carlsson, vi har lekt, busat och ätit middag och haft det trevligt :) Charlie ska fortsätta hänga med familjen C i morgon också, för Veronica, Magnus och Asta erbjöd sig att hämta honom tidigt från förskolan så att Daniel kan ta det lugnt hem från jobbet och hinna fixa lite och jag ska iväg på ett litet äventyr… Pirr pirr! Underbara liv!

20121104-220629.jpg
Fina lilla Nils

20121104-220745.jpg
Goaste barnen!

Pages:

En kommentar till “underbara helg”

  1. Tack Sara för alla dina fina kommentarer, du är underbar <3

    Vad härligt att ni äntligen är friska igen och har haft en fin helg.
    Massa kramar från oss!

Lämna en kommentar