när man tröttnat

Blir visst färre och färre inlägg här.  Är inte så pigg på detta med bloggandet längre.  Det känns inte helt hundra att blogga om Charlie såhär nu när han blivit så stor, med mörkret, heltidsjobbande och alla andra teknikprylar har fotograferandet fått ta allt mindre plats i vardagen och jag vet inte riktigt hur det blir framöver. Jag har en ny design som ska upp så småningom, och kanske kan det få fart på mig. Jag älskar ju bloggandet och vill egentligen inte sluta, så jag får väl se om jag hittar tillbaka. Känner ingen press att skriva inlägg ofta eller så, men ju längre tid det går emellan desto svårare är det att få tummen ur och skriva något!

Hur som helst, vi lever och mår gott trots lite bekymmer i ekorrhjulet. Det finns ingenting som inte för något gott med sig och allt ordnar sig alltid. Denna veckan har börjat utomordentligt fin med pigg mamma, glad Challe och fin pappa och dessutom kör vi bara vardag 4 dagar denna veckan. Fredag morgon tuffar vi mot Skövde där helgen ska spenderas. Jag och Daniel ska göra en dagsutflykt till Göteborg på lördag och jäklar vad roligt det ska bli!


Vi i Göteborg – en annan årstid, ett annat år ;)

Pages:

4 kommentarer till “när man tröttnat”

 1. Heléne, farmor och svärmor skriver:

  Livet har olika faser och sett i backspegeln berikar det livet :)
  Nu är ert fokus Charlie och att få vardagen att fungera med dagis och jobb.
  Har hela tiden beundrat dig för att du hinner med allt bloggande, fotograferande, jobba, ta hand om din familj och kanske försöka få en liten gnutta egen tid.
  Själv hinner jag inte ens skriva på min snart 2 år gamla påbörjade enkla självbiografi, ett avsnitt är skrivet :( och jag har ”bara” man och jobb, ok vi aktiverar oss mycket på fritiden så that´s life.

  Fin bild på er två
  Kramar

 2. Jag tycker det är roligt att följa er! Kram

 3. Hej!
  Jag tänkte bara vara lite vänlig och tipsa om min tävling på min blogg där du kan vinna ett valfritt paket namnnappar. Perfekt att ha på dagis!
  Det är inte så många deltagare så vinstchansen är stor :)

  Tävlingen:
  http://jagochmindotternova.blogg.se/2012/november/tavling-namn-nappar.html

 4. Johanna - Life by Me skriver:

  Åh, första stycket skulle kunna ha varit skrivet av mig! Jag känner likadant just nu, men samtisgt vet jag att jag alltid brukar ha en dip runt jul, den dippen kanske bara kommit lite tidigare i år… Och jag vill inte skriva om Charlie lika mycket heller nu…. och ju längre det går mellan inläggen desto svårare är det att få tummen ur :)
  Vi får se vart vi landar med bloggandet du och jag, kanske kommer vi igång igen :)

  Kram

Lämna en kommentar